Політика компанії

Конфіденційність

Політика захисту персональних даних

Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

  • Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації у особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях ТОВ «ТЕКМАН» (надалі – Компанія або ТОВ «ТЕКМАН») тощо.
  • Ваші персональні дані обробляються ТОВ «ТЕКМАН» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних, є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами та ТОВ «ТЕКМАН». Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

Ви надаєте свою згоду на обробку Ваших персональних даних таким чином:

  • при здійсненні (підтвердженні) Вами замовлення на сайті tekmanshop.com.ua, тобто при придбанні товарів та/або послуг, шляхом кліку у рядку «ЗАМОВЛЕННЯ ПІДТВЕРДЖУЮ»;
  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті tekmanshop.com.ua;
  • при участі в рекламних активностях ТОВ «ТЕКМАН» відповідно до правил проведення таких заходів.

Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним та погоджується ТОВ «ТЕКМАН» і клієнтом (споживачем) та/або доводиться до відома клієнта (споживача).
ТОВ «ТЕКМАН» гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться у відповідності з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».
ТОВ «ТЕКМАН» використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватись нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookie, та нашу можливість надсилати Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитись від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайсу.

Якщо у Вас виникли питання стосовно конфіденційності, зв'яжіться з нами: 

Допомога і консультація 0 800 33 21 23
або написати нам на E-mail: tekman.b2c@gmail.com

Комп'ютерна безпека

  • При відвідуванні сайту та інтернет-магазину tekmanshop.com.ua ми збираємо, зберігаємо і обробляємо таку інформацію, як IP-адреса, дата та час відвідування, тип мови браузера, файли coockies, виключно для надання послуг сайта та інтернет-магазину, оптимізації їх роботи, а також для захисту цілісності інформаційного простору сайта.
  • Ця інформація є конфіденційною і не передається третім особам, окрім обґрунтованих випадків, передбачених Законом України.

Якщо у Вас виникли питання або Ви виявили зловживання даною інформацією, Ви завжди можете зв`язатися з нами: 0 800 33 21 23

Розсилки та інформаційні повідомлення

  • Розсилки та інформаційні повідомлення направляються за адресами електронної пошти клієнтів, які купували товар на сайті tekmanshop.com.ua та/або брали участь в акціях та/або інших маркетингових активностях (конкурси, розіграші призів/подарунків і т.д.), які проводились ТОВ «ТЕКМАН» або третіми особами за замовленням ТОВ «ТЕКМАН».
  • Підставою для отримання розсилки та/або інформаційного повідомлення є адреса електронної пошти, яку Клієнт за власною ініціативою повідомив у відповідній анкеті, заповненій ним для участі в акції та/або маркетинговій активності, або при оформленні замовлення в інтернет-магазині tekmanshop.com.ua, або в разі самостійної підписки на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на вищевказаному сайті.
  • Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції з продажу товарів, розіграші, знижки, спеціальні пропозиції та інші заходи для клієнтів і здійснюються один раз на тиждень.
  • Покупець у будь-який момент може відписатись від отримання розсилки за допомогою відповідного функціоналу у листі розсилки (клікнути на посилання «Відписатись» у кінці листа). Також можна відписатись, зв’язавшись з нами за телефоном або за адресою електронної пошти, що вказані нижче.

Служба підтримки клієнтів:

  • Адреса: ТОВ «Текман»: 02140, м. Київ, проспект Миколи Бажана, будинок 30.
  • У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне трактування даної політики конфіденційності та/або спірних питань, що не врегульовані дійсною політикою конфіденційності, кінцеве рішення приймається ТОВ «ТЕКМАН». Рішення ТОВ «ТЕКМАН» є кінцевим та не підлягає оскарженню.

Можете звернутися до нас:

Допомога і консультація 0 800 33 21 23
або написати нам на E-mail: tekman.b2c@gmail.com

Порядок використання авторських та суміжних прав

1. Усі виключні майнові права інтелектуальної власності на твори відповідно до положень Закону України «Про авторське право та суміжні права», що розміщуються ТОВ «ТЕКМАН»  при провадженні своєї господарської діяльності, належать Компанії на правомірних підставах, за винятком, якщо у таких творах (зокрема та невиключно у аудіовізуальних творах) та/або на сайті, в інших джерелах не вказується інше. Такі твори можуть розміщуватись на сайтах: tekhmann.com, tolsen.com.ua, gartner-tools.com, zenit-profi.com, fdb-maschinen.com.ua, tekmanforklift.com.ua,tekman.com.ua, b2b-place.com.ua. YouTube-каналах за посиланнями https://www.youtube.com/TekmanShop, у соціальних мережах Facebook, Instagram або інших ресурсах, в яких публікація відбувається з офіційного профілю Компаніі.

У таких випадках будь-який користувач зобов’язується:

  • посилатись на першу публікацію твору або на контент (якщо твір від правовласника знаходиться у публічному доступі) із зазначенням імені автора та джерела запозичення твору. Відтворення або інше використання матеріалів дозволяється за умови гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу;
  • заявляти про інформаційний (пізнавальний) некомерційний напрям. Забороняється будь-яке комерційне відтворення відео чи їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації;
  • відтворювати твір (його уривки зокрема) в обсязі, виправданому поставленою метою;
  • відтворювати твір на умовах «як є», без перекручування його змісту;
  • використовувати контент без спричинення збитків або втрат прибутку для правовласника.

2. У випадках, коли такі твори (зокрема та невиключно, аудіовізуальні твори) містять посилання, у будь-якій формі такого посилання/вираження, на твори, які належать іншим авторам чи іншим особам, які мають авторські права, Компанія керується нормами міжнародного права та статтею 21 Закону України «Про авторське право та суміжні права» про вільне використання твору без згоди автора (чи іншої особи, яка має авторське право). 

У таких випадках Компанія зобов’язується:

  • посилатись на першу публікацію твору або на контент (якщо твір від правовласника знаходиться у публічному доступі) із зазначенням імені автора та джерела запозичення твору, при цьому виконувати умову, що відтворення або інше використання матеріалів дозволяється за умови гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче другого абзацу;
  • заявляти про інформаційний (пізнавальний) некомерційний напрям. При цьому Компанія ознайомлена, що забороняється будь-яке комерційне відтворення відео чи їх фрагментів з метою комерційної реалізації права доступу до цієї інформації;
  • відтворювати твір (його уривки зокрема) в обсязі, виправданому поставленою метою;
  • відтворювати твір на умовах «як є», без перекручування його змісту;
  • використовувати контент без спричинення збитків або втрат прибутку для правовласника.

3. Всі претензії та/або пропозиції щодо творів, на які Компанія посилається в рамках статті 21 «Про авторське право та суміжні права», порядку їх використання, розпорядження, дотримання авторських та суміжних прав на них тощо, приймаються виключно правовласниками таких творів або особами, спеціально уповноваженими правовласниками.

4. Служба підтримки клієнтів:

Допомога і консультація 0 800 33 21 23
або написати  нам на E-mail: tekman.b2c@gmail.com

5. Адреса ТОВ «Текман»: 02140, м. Київ, проспект Миколи Бажана, будинок 30, код ЄДРПОУ 43374186.

6. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даного порядку використання авторських прав та/або спірних питань, та/або питань, не врегульованих ним, остаточне рішення приймається ТОВ «ТЕКМАН». 

Рішення ТОВ «ТЕКМАН» є остаточним і оскарженню не підлягає.

Поділитися
Ваш кошик
Підсумок
Відповісти
Поставити питання
Відповісти
Обрати місто